Så finner du billiga hotell i London

25/09/2012 00:00

Om du planerar en resa till England och letar efter ett billigt hotell i London att bo på så kommer du ganska snabbt att märka att det är ganska svårt eftersom det finns en så stor mängd av hotell i London! Det flesta hotell som ligger i centrum är stora och lyxiga och otroligt dyra att bo på, medan de små och billiga hotellen i London ligger lite mer undangömt eller i förorterna utanför staden.

Att bo på ett billigt hotell i London som ligger i en förort kan visa sig vara ett riktigt smart val eftersom du på det sättet får se mycket mer av London än bara de klassiska turistattraktionerna. Tunnelbanenätet i staden är dessutom väldigt utvecklat så det är både enkelt och snabbt att ta sig in till centrum på dygnets alla tider om du vill uppleva lite mera storstadspuls.

Det finns även flera mindre billiga hotell i London city, varav de flesta ligger i närheten av den välkända shoppinggatan Oxford Street. Se till att boka ditt hotell i god tid innan resan eftersom de populäraste hotellen snabbt blir fullbokade, speciellt om du reser under den livligaste turistsäsongen.

London Portalen finner du enkelt billiga hotell i London. De har en egen sektion för detta och du kan enkelt söka upp många fler hotell än vad de listar där. Du hittar listan på hotell här.